Bemutatkozó - "Személyes indíttatás"

Bemutatkozó:

Cégünk megalapítását több személyes tényező is motiválta. A világnyelvek beszélése (elsősorban angol, német nyelv, de sok helyzetben már a francia nyelvi is) a XXI. században minden embertől elvárt kívánalom ahhoz, hogy az információs társadalommal „fel tudja venni a lépést”, a munkahely és magánélet tekintetében egyaránt. Gondoljon csak bele a külföldi nyaralásaiba! A mai felnövekvő generációnak ez már nem jelent problémát, hiszen kicsi gyerekkoruk óta ebbe nőnek bele. De mi a helyzet velünk, a fiatal felnőttekkel és az idősödő korosztállyal, akik a magyar népesség jelentős százalékát teszik ki? Hogyan lehet ezen személyek nyelvtanulását elősegíteni úgy, hogy az ne a hagyományos értelemben vett tanulás legyen, hanem kikapcsolódást, kellemes élményt jelentsen? Ennek a kérdésnek a megválaszolására kezdtük fejleszteni a módszerünket (korábbi, meglévő cégünkben), tárgyalásokba kezdve több partnerrel is.

Engedjék meg, hogy egy igen személyes motivációt is megosszunk Önökkel. Kisiskolás voltam, amikor is egy olyan állapottal kellett szembenéznem (nekem és a szüleimnek egyaránt), amit a mai tudomány már ismer, és diszgráfiának hív. Akkor viszont ez még nem volt ismert, és a pedagógusok számára is csak ijedelmet okozott. Az akkori kötelező orosz nyelvből felmentést kaptam, azzal is megpecsételve az iskolai éveimet, úgy az általános iskolában, mint a középiskolában. Szüleim minden fórumon megpróbálták elmagyarázni a problémánkat, és szakembereket kerestünk fel, „hátha van megoldás… az én gyerekem sem más, mint a többi”. A világnyelvek megtanulása akkoriban álomként lebegett előttem, és megfogadtam, hogy ha lehetőségem lesz rá az életben, akkor is meg fogok tanulni nyelveket. Ez az elszántság és belső erő adta az Ön által most olvasott nyelviskola honlapjának a megszületését, és most már örülök neki, hogy az élet ezt a kihívást és feladatot szánta nekem!

Amennyiben kíváncsi egy részletesebb ismertetőre REXAMO bemutatása, vagy már döntött, hogy segítsünk ingyenes, kötelezettségmentes  személyes tanácsadásunkkal - Tanácsadás kérése.

 

  KALMÁR Róbert