Hibaüzenet

  • Warning: include_once(sites/all/libraries/elfinder/php/elFinder.class.php): failed to open stream: No such file or directory in include_once() (line 10 of /var/www/virtual/rexamo.com/htdocs/sites/all/modules/elfinder/elfinder.module).
  • Warning: include_once(): Failed opening 'sites/all/libraries/elfinder/php/elFinder.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in include_once() (line 10 of /var/www/virtual/rexamo.com/htdocs/sites/all/modules/elfinder/elfinder.module).

KJF Nyelvvizsga rendszer

 
A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) 2003. február 10-én a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.

A vizsgarendszer általános, kétnyelvű vizsgarendszer (kétnyelvű annyiban, hogy a feladatok instrukciói magyarul vannak megadva, viszont abból a szempontból egynyelvű, hogy sem idegen nyelvről magyarra, sem magyar nyelvről idegen nyelvre való fordítás nincs a feladatok között), amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből.
 
Az egyes szintek és az azokon elvárt készségek és nyelvismeret meghatározásakor a vizsgarendszer az Európa Tanács ajánlásait vette figyelembe.

Nyelviskola tartalma: 
Nyelviskola (Szeged, Kecskemét) címkék: