Még a MATRIX Mikulás sem hiszi el! Most 5 millió a tét!

Karácsonyi meglepetésként beinídtottuk a Bónuszkereket, most 5 millió forinttal!

Karácsonyi akcióban Te is kipörgetheted nyelvtanulásod 90%-át. Ehhez nem kell mást tenned, mint minden nap pörgetni egyet, vagy ha több pörgetési lehetőséget szeretnél, ajánld ismerőseidnek az akciónkat.

Akik a nyári akcióban már regisztráltak, ők is újra játszhatnak, a régi belépési kódjaikkal elérhető a lehetőség. Fontos, hogy a nyári akcióban szerzett kedvezményeket nem lehet összevonni a mostani nyereményekkel! Azoknak, akik a nyári pörgetések után visszatérnek hozzánk, 10 extra pörgetéssel kezdhetik a karácsonyi játékot.

Nyelvtudásra és/vagy nyelvvizsgára van szükséged?

Egyéni vagy csoportos tanulási formát kedvelsz?

Szeretnéd látni a nyelvtanulásod végét?

A MATRIX Nyelviskola több mint 6 éves tapasztalata alapján komplett nyelvi csomagokat kínál  (INSTANT Csomagokat) mindazoknak, akik komolyan akarják venni a nyelvtanulást, és tényleg el akarják érni kitűzött céljaikat.

Mit kell tenni?

Regisztrálni, belépni a játékfelületre és minden nap pörgetni egyet.

Meddig tart az akció, játék?

2012. december 24- 2013. január 14-ig, vagy amíg az 5 millió forintos keret ki nem merül.

Mire tudod használni a kedvezményeket?

Bármelyik nyelvi képzésünkre. Bizonyára Te is hallottál a támogatott lakossági nyelvi képzés lehetőségről, melyet az EU támogat. Jó ha tudod, hogy ha nem vagy jogosult az EU-s támogatásra, mert nem felelsz meg a kritériumoknak, úgy ne csüggedj, pörgesd ki nálunk a  támogatási összeget! 

Ha Te is a szerencsés nyertesek között vagy, úgy arról e-mailen tájékoztatást kapsz.

Továbbra is ajánljuk figyelmedbe a Facebook oldalunkat, ahol számos információt találsz az akciókról, beváltás lehetőségéről.

Fontos, hogy ebben a nyereményakcióban nyert kuponjaidat, kedvezményeidet más akcióval nem tudod összevonni, így az EU által támogatot TÁMOP 2.1.2. pályázati képzésnél sem használhatod fel.

Nyereményeidről, képzési kínálatainkról továbbra is a +36 70 327 2146-os telefonszámon tudsz érdeklődni.

Kipörgethető kedvezmények:

3 db 75.000 Ft-os kedvezmény kupon;

3 db 50.000 Ft-os kedvezmény kupon;

5 db 25.000 Ft-os kedvezmény kupon;

10 db 20.000 Ft-os kedvezmény kupon;

25 db 10.000 Ft-os kedvezmény kupon;

50 db 5.000Ft-os kedvezmény kupon;

150 db 2.000Ft-os kedvezmény kupon;

1500 db 1.000 Ft-os kedvezmény kupon;

4000 db 5.00 Ft-os kedvezmény kupon.

Összesen: 5.000.000.- Ft értékben!!!

Oldalunkat oszd meg a Facebookodon is, hogy barátaid is tudomást szerezzenek róla!

Szabályok és feltételek:

 • Első lépésként regisztrálj be, add meg érvényes adataidat (kérünk, ne adj meg olyan belépési jelszót, amellyel más személyes weboldaladra is belépsz). Első regisztrációddal 5 pörgetési lehetőséget kapsz indulásként, ha mindn adatot pontosan adsz meg. Hiányos adatoknál csak 1 pörgetés jár!
 • Fontos, amennyiben az általad megadott adatok nem valósak, úgy a kedvezményeket a MATRIX CBS Kft. visszavonhatja.
 • Pörgetési lehetőségek számát minden esetben a „Pörgetés” jelzésű gomb mellett látod.
 • Minden nap kapsz 1 új pörgetési lehetőséget, ha belépsz a korábban megadott felhasználói adataiddal.
 • Ha barátaidnak, ismerőseidnek is ajánlod a weboldalt, és kitöltöd az „Ajánlás” gomb alatt található mezőket, kapsz új 5 bónusz lehetőséget pörgetésre (érvényes regisztrációt követően).
 • Ajánlásban megadott adatokért a felelősséget az ajánló viseli.
 • A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény kupon a Nyelviskola alapáraiból értetődik.
 • A kedvezmény kupon és az ajándékok készpénzre nem válthatóak.
 • Egy személy csak egy e-mail címmel regisztrálhat, ha több regisztráció történik az a játékból való kizárást eredményezi.
 • Egy személy csak a saját kuponjait használhatja fel. Más személytől kapot kuponkokat nem lehet felhasználni, összevonni.
 • A kedvezmény kupon csak a MATRIX CBS Kft. írásos engedélyével ruházható át más személy részére.
 • AZ EU által támogatot TÁMOP 2.1.2. pályázati képzésnél a kedvezmény kupont nem lehet érvényesíteni.
 • A kedvezmény kupon értékét a tanfolyam 90%-ig lehet felhasználni, a fennmaradó összeget minden esetben pénzben kell megfizetni egy összegben vagy részteljesítéssel.
 • Amennyiben a választott tanfolyam részteljesítéssel (részletfizetéssel) történik, úgy a kedvezmény kupont az utolsó részteljesítésre lehet kizárólag felhasználni, abban az esetben, ha minden részteljesítés a vállalt időben teljesítésre került.
 • Minden esetben a MATRIX Nyelviskola jelöli meg azokat a csoportos képzéseket, melyekbe be tudsz kapcsolódni jelen akció keretein belül.
 • Abban az esetben, ha beiratkoztál egy tanfolyamra, megkezdted a tanulást, folytathatod tovább a pörgetést. Fontos, hogy a beiratkozást követően kipörgetett kedvezmény kupon csak és kizárólag új tanfolyamra való beiratkozásra vagy visszairatkozásra használható fel.
 • A Kedvezmény kupon érvényessége az akció végétől számított 3 hónap (2013. március 15-ig).
 • MATRIX CBS Kft. bármikor jogosult felfüggeszteni a bónusz kereket, jelenlegi akcióját, illetve jogosult az akció időpontját megváltoztatni.
 • Játékban való részvétellel a játékos kifejezetten hozzájárul adatai marketing célú felhasználásához (A 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján a nyilvántartási számunk: 40284.).
 • Amennyiben a játékban nem kíván részt venni, úgy kattintson az alábbi linkre: http://matrixcbs.com/nyelviskola/bonuszkerek-lemondasa A rendszer 24 órás frissítéssel törli adataidat, és az addigi nyereményei törlésre kerülnek.
 • Hírlevélről leíratkozás esetén, vagy a játékból való törlésnél az addig kipürgetett kedvezményeket azonnal töröljük, érvényét vesztik és nem használhatók fel.
 • A fő és mindenkori érvényes játékszabályzat a http://matrixcbs.com/bonuszkerek oldalon található, más tükrözött oldalakon (például: www.rexamo.com, www.cbsnyelviskola.com, http://www.facebook.com/matrixcbs/app_192229990808929 stb.) lévő szabályok a tükrözés miatt eltérhetnek.
Image: 
Nyelviskola tartalma: